A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У СЕЛИЩІ СТЕПАНЕЦЬКЕ ВІДКРИТО КІМНАТУ ДЛЯ ФІТНЕСУ ТА СПОРТУ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»

Дата: 29.10.2021 08:31
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

Сьогодні, 28 жовтня, в Будинку культури с-ща Степанецьке відбулося урочисте відкриття кімнати для фітнесу та спорту «Спорт для всіх».

 

Проєкт реалізований в рамках мікрогрантового конкурсу «Час діяти, Канівщино!» від Благодійної організації «Благодійний фонд "МХП – Громаді"». За схемою співфінансування Степанецькою громадою (50 тиc. грн), Благодійною організацією «Благодійний фонд "МХП – Громаді"» (49 тис. 553 грн), приватним підприємцем Богданом Подолянцем (10 тис. грн) та завдяки зусиллям Старости Копіюватського старостинського округу Едуарда Костенка, який працював на волонтерських засадах, було відремонтовано кімнату для занять, закуплено інвентар і тренажери, виготовлено та встановлено східці до приміщення кімнати.

 

Громада села зібралась на довгоочікувану подію – відкриття спортивної кімнати з сучасними тренажерами та інвентарем для людей різного віку. Діти, молодь та дорослі тепер зможуть регулярно займатися спортом, розвивати та пропагувати здоровий спосіб життя у своєму селі. В цьому їм допомагатиме Леся Миколаївна Трофимчук – завідувачка амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Степанці, адже вона є керівником вже створеної групи з фітнесу.

 

На святі були присутні: сільський голова Олександр Яременко, представниця Благодійного фонду МХП-Громаді Світлана Березань, завідувачка амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Степанці Леся Трофимчук, староста Копіюватського старостинського округу Едуард Костенко.

 

У вітальному слові сільський голова Олександр Яременко зазначив:

«– Відкриття кімнати для фітнесу та спорту є знаковою подією в селі, адже сьогодні модно бути здоровим і красивим. Напевно, це одне із небагатьох сіл, де є така кімната. Популяризація здорового способу життя приваблює все більше і більше охочих займатися спортом, відвідувати спортивні установи. Цей зал відремонтовано та створено завдяки успішній співпраці влади, БО «БФ "МХП - громаді"» та бізнесу. Ми об’єднали наші зусилля і зробили цю прекрасну справу».

 

Керівник проєкту щиро подякувала сільському голові Олександру Яременку, депутатському корпусу, БО «БФ "МХП - громаді"», старості Копіюватського старостинського округу Едуарду Костенку, Богдану Подолянцю, директору та працівникам Комунального підприємства «Степ-агробуд» за виконання ремонтних робіт в приміщенні, директору та працівникам СКП «Благоустій» за допомогу в перевезенні інвентарю, та всім тим, хто долучився до створення спортивної кімнати. Сучасна кімната для фітнесу та спорту, обладнання, інвентар – все радувало присутніх, особливо молоде покоління. Жителі були в захваті від побаченого, вони дякували всім хто причетний до відкриття кімнати для фітнесу та спорту «Спорт для всіх».

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь