A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА З МХП КРОКУЄ ТЕРЕНАМИ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.10.2021 20:57
Кількість переглядів: 445

 

Жителі Степанецької територіальної громади за підтримки Виконавчого комітету Степанецької с/р ОТГ та Благодійного фонду "МХП-Громаді" приймають участь у  Всеукраїнській екологічній акції з озеленення сільських територій "Зелена планета з МХП". Ініціатива передбачає висадити спільно з громадами близько 20 000 саджанців на території присутності підприємств Групи МХП.

Таку екологічну акцію, що здійснюється в межах підтримки програми сталого розвитку щодо збереження довкілля та розвитку суспільства, Благодійний фонд проводить другий рік поспіль. Торік було висаджено близько 15 000 саджанців. Цього року на території Степанецької громади висаджується майже 600 саджанців по всіх старостинських округах, а розпочали активно з Мартинівки, повідомила староста Світлана Чупилка.

Нагадаємо, масове озеленення, за результатами останніх досліджень науковців, – найдоступніший та один із найефективніших способів боротьби зі змінами клімату.

За словами директора Благодійного фонду «МХП - Громаді» Тетяни Волочай, широке залучення до цього процесу громад допоможе у формуванні екологічної свідомості людей та бережного ставлення до довкілля.

Проєкт передбачає у подальшому створення на місці висаджування дерев алей та скверів для масового відпочинку жителів сіл та невеликих містечок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь