A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДЕНЬ СЕЛА ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Дата: 18.10.2021 14:52
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

День села – це не просто свято жителів певного населеного пункту, це свято великої сільської родини. До нього старанно готуються всі: збирають результати роботи, готують концертні номери, подарунки для найповажніших, наймолодших чи багатодітних, для тих, хто пройшов життєвим шляхом у парі 25, 50 та більше років і для тих, хто тільки став на весільний рушник.

В такий день не забувають і про жителів, які вносять в розвиток села свій посильний внесок. Всі хочуть, щоб на це свято в селі все було ідеально прибрано, чисто та по-святковому гарно. Адже на такі заходи збирається багато гостей.

На жаль, умови карантину під час пандемії внесли свої корективи у святкування Дня села Беркозівки, яке традиційно проходить на свято Покрови, а це і День козацтва, і День захисників і захисниць України. Зазвичай у Беркозівці День села проходить гучно та весело, з козацькими розвагами, піснями, танцями та смачними частуваннями. Цьогоріч традицію не стали порушувати, хоча святкування пройшло з карантинними обмеженнями. Масових гулянь не було, концерту теж, але привітання від Степанецької громади, від сільського голови Олександра Яременка жителі Беркозівки отримали. Староста Беркозівського старостинського округу Іван Вощан, депутат Степанецької сільської ради Майя Столяр та інші представники громади відвідали усіх заслужених номінантів та передали подарунки, придбані за кошти місцевого бюджету.

Люди були розчулені таким піклуванням керівництва, дякували за подарунки і теплі слова.

Отже, пандемія хоч і скоригувала, але не змогла повністю скасувати свято і не зашкодила Степанецькій громаді підняти настрій своїм жителям та привітати їх зі святом села.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь