A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

КУТОЧОК ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ, ЗРОБЛЕНИЙ ДОБРИМИ РУКАМИ

Дата: 12.10.2021 16:26
Кількість переглядів: 896

Дбати про ближнього – це покликання кожної людини. А дбати про цілий будинок, а ще й населений особливими жителями – це поклик людини з великим серцем. А тим паче коли людина дбає не тільки про фізичні потреби своїх підопічних, а ще й про естетичну красу місця їх проживання.

У відповідь на звернення директора КЗ «Центр надання соціальних послуг Степанецької сільської ради ОТГ» Анатолія  Нечипоренка до спонсорів, на території стаціонарного відділення Центру з’явилася ще одна альтанка для відпочинку. Відколи пан Анатолій очолив цей заклад, усе робиться з неймовірною швидкістю. Подбав про альтанку, яка вже була біля стаціонару, відремонтував дах та організував безліч інших покращень.

Завдяки спільним зусиллям Валентини Балинської – депутата Степанецької сільської ради і директорки ТОВ «МИР-СЕМ», яка допомогла з металочерепицею на покрівлю, Володимира Когуса – приватного підприємця, який виготовив та зібрав саму альтанку, лісового господарства, що надало матеріали,  завгоспа Віктора Тарасенка, водія Віталія Бараненка і Анатолія Нечипоренка, які власноруч зробили покрівлю альтанки, підопічні Центру можуть в комфорті насолоджуватися красою осіннього краєвиду.

Анатолій Нечипоренко планує також озеленити цей куточок відпочинку для гостей, підопічних та персоналу – навколо альтанки вже висадили молоді деревця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь