A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗРАЗКОВА ЮВІЛЯРКА З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ

Дата: 11.10.2021 16:31
Кількість переглядів: 1075

Фото без опису

10 жовтня свій ювілейний 80-й День народження святкувала корінна жителька села Степанці – Ольга Григорівна Бондар. Вона до цього дня проживає в рідному обійсті, тут побудували разом з чоловіком будинок, прожили у шлюбі 54 роки, тут народили і виховали двох синів. Нині вже має двох онуків та четверо правнуків.

Трудовий шлях іменинниця розпочала бухгалтером у Колгоспбуді, на такій же посаді працювала і в Степанецькій сільській раді, а закінчувала працювати вже у Степанецькій сільській бібліотеці. Тому в селі її знають і поважають всі місцеві жителі.

Були в її житті і красиві квіти, і різнобарвні вишиванки, і городи, і буденні домашні турботи. Пані Ольга багато років присвятила служінню в православному храмі, тому робити людям добро – це одне з її покликань. Місцеві жителі вважають Ольгу Григорівну зразком: і як жінку, і як маму, і як бабусю, і як господиню.

В святковий для родини день до ювілярки з'їхалися найрідніші та найближчі люди, привезли безліч вітань та подарунків. А найбільшим щастям і подарунком для іменинниці став приїзд її найменшої правнучки.

Також привітати пані Ольгу з ювілеєм і представники Степанецької ОТГ, зокрема секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська. Від імені сільського голови Олександра Яременка, виконавчого комітету та всієї громади побажали Ользі Григорівні міцного здоров’я й тепла від рідних та вручили теплий подарунок на згадку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь