A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

БІБЛІОТЕКАР – ЦЕ НЕ ПРОФЕСІЯ, А СТАН ДУШІ

Дата: 30.09.2021 12:33
Кількість переглядів: 885

30 вересня в нашій країні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Відповідно до Указу  Президента  від 14 травня 1998 року, метою відзначення цього дня є підвищення ролі книги у суспільному та культурному житті, привернення уваги широкої громадськості до проблем бібліотек, до потреб і соціального статусу бібліотекарів.

Тож, в переддень цього свята в будинку культури села Степанці працівники всіх бібліотек Степанецької громади зібралися на незвичайну зустріч, присвячену Всеукраїнському дню бібліотек. 

На початку заходу директорка КЗ «Центр культури і дозвілля Степанецької об’єднаної громади» Юлія Мітакі провела семінар, на якому учасники розглянули нагальні питання структури. Потім пройшла урочиста частина – з квітами, привітаннями та святковим концертом. Бібліотекарів-пенціонерів привітали їх нинішні колеги вдома. Ці люди були вдячні за небайдужість та увагу нинішнього покоління до людей, які віддали свої молоді роки цій благоролній професії.

Від керівництва прозвучали щирі слова подяки тим, хто присвятив своє життя бібліотечній справі, хто одного разу переступив поріг бібліотеки і залишився в ній назавжди. Багато теплих слів сказано і пересічними жителями громади про представників цієї професії. Це привітні та працьовиті люди, яких знає уся громада, адже кожен з нас хоч раз у житті навідувався до бібліотеки.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь