A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В СТЕПАНЕЦЬКІЙ АМБУЛАТОРІЇ ВІДКРИЛАСЬ «СТОМАТОЛОГІЯ ДЛЯ ВСІХ»

Дата: 23.09.2021 20:56
Кількість переглядів: 850

Фото без опису

 

23 вересня 2021 року Степанецька територіальна громада спільно з благодійним фондом «МХП-Громаді», за фінансової підтримки агроіндустріального холдингу МХП, урочисто відкрили проєкт «Стоматологія для всіх».

Проєкт реалізовується в межах мікрогрантового конкурсу «Час діяти, Канівщино!» від Благодійного фонду «МХП – Громаді».

 

Стоматологічні послуги в Степанецькій амбулаторії надає професійний лікар-стоматолог з багаторічним стажем роботи та відповідним сертифікатом – Тетяна Калюжка. За 2020 рік безоплатну стоматологічну допомогу отримали близько 2000 жителів громади. На жаль стоматологічна установка, крісло для пацієнтів та медичні меблі стоматологічного кабінету застаріли, тому лікар-стоматолог не мав можливості надавати медичні послуги в повному обсязі для всіх мешканців громади, хто цього потребує. Багато жителів Степанецької громади звертаються до приватних стоматологічних кабінетів, які надають свої послуги на платній основі, а соціально незахищені категорії населення не можуть собі цього дозволити.

 

Завдяки реалізації проєкту «Стоматологія для всіх» жителі Степанецької громади отримуватимуть якісні стоматологічні послуги на безоплатній основі.

 

В рамках проєкту закуплено медичне обладнання та меблі, а саме: стоматологічну установку GRANUM TS-6830, стерилізатор повітряний ГП-80, скалер ультразвуковий, мікромотор електричний, компресор безмасляний Granum-100 та столик стоматолога.

 

Загальний кошторис проєкту становить 119 тисяч 584 грн. Благодійний фонд виділив кошти в сумі 50 тисяч грн. Участь у співфінансуванні взяла й Степанецька ОТГ, з бюджету якої виділено 67 тисяч грн. За допомогою краудфандингу також залучили 2 тисячі 584 грн.

 

На урочистій події відкриття були присутні почесні гості:

директорка Миронівської птахофабрики - Ольга Форостяна, заступниця головного лікаря Канівської багатопрофільної лікарні – Олена Дроговоз, директор ВП Степанці - Володимир Братаніч, представник Благодійного фонду «МХП – Громаді»  - Світлана Березань.

 

До вітального слова запросили:

сільського голову - Олександра Яременка, директорку Миронівської птахофабрики - Ольгу Форостяну, директора ВП Степанці - Володимира Братаніча, заступницю головного лікаря Канівської багатопрофільної лікарні – Олену Дроговоз.

Вони ж потому і перерізали стрічку з нагоди відкриття стоматологічного кабінету.

 

Голова громади, гості, персонал амбулаторії завітали до стоматологічного кабінету та зробили спільне фото на пам’ять. Адже добрі справи потрібно пам’ятати та множити.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь