A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В СТЕПАНЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВАЄТЬСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ «ЗОНА КУЛЬТУРИ ТА ВІДПОЧИНКУ «ПРОТИ ТЕЧІЇ»

Дата: 17.09.2021 17:52
Кількість переглядів: 728

Фото без опису

 

В селі Полствин тривають роботи по облаштуванні зони культури та відпочинку під відкритим небом, - «Проти течії». Як ми раніше повідомляли, проєкт реалізовується в межах мікрогрантового конкурсу «Час діяти, Канівщино!» від Благодійного фонду «МХП – Громаді».

Зона культури та відпочинку «Проти течії» під відкритим небом - це величезна перспектива культурному розвитку села. Даним проєктом передбачено залучити дітей та молодь Степанецької громади до українських традицій та обрядів, пізнання нового, можливість проявити свої таланти та уміння, навчити чомусь інших. Цей проект, стане культурним осередком, який би задовольнив культурні та душевні потреби відвідувачів цього простору всіх вікових категорій.

В рамках проєкту вже закуплено: проектор EPSON EB-X51, екран проекційний Walfix TLS-4, гойдалку садову з накриттям, крісла-грушу Оксфорд  120х90, генератор Штурм 8735Е - 3,5 кВт, подовжувач на катушці 50м та фарбу.

За сприяння директора комплексу з переробки курчат-бройлерів ПрАТ "Миронівська птахофабрика" Сергія Гуськова для облаштування місць для сидіння надано піддони дерев'яні. Незабаром працівники КП "Благоустрій" (директор - Олександр Вовчинський) розпочнуть монтаж літньої сцени.

 

Загалом проєкт «Зона культури та відпочинку «Проти течії» передбачається реалізувати до кінця року. На ці цілі Благодійний фонд виділив кошти в сумі 50000 грн. Участь у співфінансуванні прийняла й Степанецька ОТГ, з бюджету якої виділено 70000 грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь