A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК

Дата: 08.09.2021 17:12
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

 

Для обслуговування, забезпечення всіх напрямів освітнього процесу та засвоєння як програмних  так і позапрограмних вимог у самоосвіті здобувачів освіти та педагогічних працівників у  Степанецькій  громаді працює  4 шкільні  бібліотеки. Бібліотекарі ЗЗСО громади щорічно проводять акції по збереженню підручників та поповненню бібліотечних фондів, беруть активну участь у  різноманітних конкурсах та місячниках.

Так, у 2020-2021 навчальному році, завідувач бібліотеки Таганчанського ліцею Світлана Балацька була відзначена Подякою за підготовку призера VІІІ Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами-2020» та вагомий особистий внесок у виховання учнівської молоді. Відповідно до наказу  Комунального навчального закладу «Черкаський  обласний інститут післядипломної освіти Черкаської обласної ради» від 16.11.2020 №127/01-06 «Про підсумки проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек», було  відзначено роботу кращих шкільних бібліотекарів  області. Серед них Любов Кузьменко, бібліотекар Мартинівського  ліцею та Світлана Балацька, завідувач бібліотеки Таганчанського ліцею. Одним з пріоритетних напрямів патріотичного виховання молоді є краєзнавство.

Тож, цьогоріч  з 1 по 31 жовтня,  проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності», головною  метою якого є сприяння поглибленню пізнавального інтересу учнів до рідного краю, виховання у них поваги і шанобливого ставлення до історико-культурної спадщини, пробудженню почуття національної свідомості, любові та поваги до своєї Батьківщини.

Кращі матеріали з досвіду роботи шкільних бібліотекарів відповідно до заявленої тематики (презентації, відеоролики, буктрейлери)  розміщуватимуться на порталі Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського.

Шкільні бібліотекарі нашої громади візьмуть активну участь у Всеукраїнському місячнику.

Тож, побажаємо їм успіхів та нових перемог!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь