A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРОЄКТ СПІЛЬНОФОНДУ ЕКОПАРК «РОСАВА»: НАПРАЦЬОВУЄМО КОНЦЕПЦІЮ, ВИЗНАЧАЄМО ЛОКАЦІЇ

Дата: 06.09.2021 12:25
Кількість переглядів: 879

Фото без опису

 

 

ГО "Фонд розвитку "Шевченків край" та Степанецька територіальна громада реалізовують проєкт Партнерства "СпільноФонд" - Екопарк "Росава"

Метою проєкту є започаткування робіт по створенню в Степанецькій громаді сучасного Екопарку "Росава", визначення концепції його розвитку, ескізного проєкту та визначення етапів робіт. Заплановано залучення бюджетних коштів громади у відповідності до ініціативи жителів громади, які підтримали електронну петицію до Степанецької сільської ради.

03 вересня 2021 року в Степанецькій громаді відбувся Круглий стіл з презентацією підготовленого громадською організацією «Фонд розвитку «Шевченків край» та Степанецькою сільською радою проєкту Партнерства СпільноФонд, - Екопарк «Росава» в с.Степанці.

В роботі Круглого столу взяли участь, - координаторка проєктів БФ «МХП-громаді» Катерина Лісіченко, сільський голова Олександр Яременко, голова ГО «Фонд розвитку «Шевченків край» Яків Прогнімак, керівники комунальних підприємств та відділів Виконавчого комітету Степанецької сільської ради, активісти громадських організацій, представники учнівського самоврядування Степанецького ліцею та зацікавлені жителі громади.

Під час роботи Круглого столу було обговорено Концепцію створення сучасного Екопарку в селі Степанці та поетапний крок реалізації проєкту Партнерства СпільноФонду в громаді. Присутні отримали примірники газети «Наш Шевченків край» де власне і надруковано технічне завдання для створення ескізного варіанту проєкту Екопарку і в подальшому розробку ПКД (проєктно-кошторисної документації).

Присутні учасники Круглого столу домовилися продовжити збір ідей і пропозицій для їх можливої реалізації в майбутньому Екопарку «Росава».

Для цього також домовилися провести короткотерміновий конкурс ідей та пропозицій, перш за все в учнівському та молодіжному середовищі громади, а керівники проєкту гарантують дослухатися до найкращих з них та врахувати і обовязково відначити переможців призами.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь