A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

І ЗНОВУ ДЗВІНОК ПОКЛИКАВ НА УРОК

Дата: 01.09.2021 18:09
Кількість переглядів: 894

Фото без опису

День Знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучала музика, звідусіль лунали теплі поздоровлення і кожне людське серце, хвилюючись, відгукувалось на заклик першого дзвінка!

1 вересня 2021 року у школах громади відбулися святкові лінійки з нагоди Дня Знань для 595 школярів, серед яких 51першокласник.   

Зранку  порадувало тепле сонечко і всі  радісні та  ошатно вдягнені, з великими гарними букетами квітів  зібралися біля закладів освіти, аби розпочати  новий навчальний рік.

Почесними гостями на святі були: секретар сільської ради – Наталія ВОВЧИНСЬКА, начальник відділу освіти, молоді та спорту - Оксана МЕТЕЛИЦЯ, інспектор відділу освіти – Лариса МАНЗЕНКО, завітали також депутати сільської ради - Михайло СВЯТУН, Алла БУСЛЯ та представники Миронівської птахофабрики.

Представники громади висловили подяку вчителям, батькам та керівникам за допомогу в підготовці  до нового навчального року. Всім учням  побажали цікавого та продуктивного навчального року, наснаги, творчого пошуку та гарних оцінок. А педагогам  терпіння, професійних перемог, реалізації усіх планів та задумів.

Від сільського голови – Олександра ЯРЕМЕНКА всі першокласники  отримали святкові подарунки, а також у межах проєкту «Школа – серце громади» Благодійний фонд "МХП-Громаді" подарув діткам набори шкільного приладдя. Кожен учень в своєму пакунку отримав альбом для малювання, олівці, термос, ланчбокс, лінійку, сумку для взуття. І ще одним сюрпризом для закладів освіти громади стало вручення сертифікатів на суму 2 тис. грн від імені Благодійного фонду "МХП-Громаді". 

В КЗ "Мартинівський ліцей" від Споживчого товариства "ЛЮБИСТОК" в особі Юрія БУСЛІ подаровано телевізор для дошкільної групи.

У Беркозівську гімназію  завітали гості: представники сільського фермерського господарства "Т.В.К" в особі Любові ТОПАЛОВОЇ та директор ТОВ СП "Щире" Майя СТОЛЯР.  Для придбання шкільної дошки щедрі меценати подарували разом 8 тис.грн.

На завершення свята під звуки шкільного дзвоника, найменші школярі в супроводі своїх старших товаришів попрямували на перший в своєму житті урок.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь