A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

КІНО ПРОСТО НЕБА, СМАЧНА КАША, ЧУДОВИЙ НАСТРІЙ

Дата: 23.08.2021 09:17
Кількість переглядів: 884

21 серпня, на стадіоні Мартинівського ліцею о 11:00 та на стадіоні«Маракана» у Степанцях, о 19:00 пройшли безкоштовні кінопокази повнометражних фільмів: "Фокстер МАКС" (Мартинівка) та «Пекальна хоругва» (Степанці), а також короткометражних фільмів Проєкту «Дивись українське!».
Спільно з виконавчим комітетом Степанецької сільської ради перегляд організували представники БФ «МХП – Громаді», ПрАТ «Миронівська птахофабрика» та ТОВ «НВФ «Урожай», за сприяння  метра українського кінематографа Богдан Бенюк!

На відкриття показу в Степанцях завітав спеціальний гість – видатний український режисер  та  віднедавна, житель Степанецької громади (село Голяки)  Андрій Дончик, який запросив на перегляд сценариста та казкаря-лірника Сашка Лірника, який і є автором казки «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід», що лягла в основу сценарію фільму.

А ще на степанецьких глядачів чекала смачна каша, яку люб’язно приготували представники виконавчого комітету Степанецької сільської ради, КЗ «Центр культури та дозвілля Степанецької ОТГ» та КЗ «Центр надання соціальних послуг». Тож, всі глядачі, окрім насолоди від фільму, мали ще й насолоду від смачної козацької каші.
Кінопокази відбуваються в межах Національного Туру “Кіно просто неба”, який охоплює 9 областей України, покриття близько 500 населених пунктів, а можливість безкоштовно подивитись сучасне українське кіно отримає більше ніж 500 000 людей!
Національний Тур «КІНО ПРОСТО НЕБА» реалізується Благодійним фондом “МХП – Громаді” у партнерстві з Асоціацією «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» та за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь