A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПЕРЕВІРИЛИ ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 20.08.2021 11:10
Кількість переглядів: 467

 

Традиційно, у серпні, перед початком навчального року, кожний заклад освіти проходить перевірку, демонструє свою готовність до роботи.

19 серпня 2021 року відбувся об’їзд закладів освіти громади щодо готовності їх до нового 2021-2022 навчального року. В об’їзді взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана МЕТЕЛИЦЯ, працівники відділу освіти, головний спеціаліст  Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Олена ШВИДЕНКО.

Під час об’їзду особлива увага приділялася покращенню стану матеріально – технічної бази закладів освіти. Були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів. Перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо – зимового опалювального періоду.

Учасники об’їзду відмітили належний рівень підготовки шкіл до нового навчального року, в усіх закладах проведено поточні ремонтні роботи, здійснено заходи з дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей.

Також відбувалось спілкування з педагогічними колективами, під час якого члени комісії надавали відповіді на запитання, які виникали. Особливу увагу члени комісії звертали на необхідність вакцинації педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу закладів.

Оксана МЕТЕЛИЦЯ  висловила вдячність керівникам закладів, педагогічним працівникам, батькам за створення комфортних умов для навчання дітей та наголосила, що хід підготовки закладів освіти вселяє упевненість, що 1 вересня діти громади прийдуть у світлі і відремонтовані приміщення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь