A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СЕМІНАР ДЛЯ КЛУБНИХ ПРАЦІВНИКІВ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 04.08.2021 16:49
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Робота спеціалістів клубних установ – кропітка, але і творча, потребує великої віддачі сил. Тому обмін досвідом, освоєння нових робочих інструментів, живе спілкування – це і є запорука плідної праці.

Одним з актуальних питань для працівників клубних установ є впровадження нових форм та напрямків роботи. Саме про це і був семінар бібліотекарів та  клубних працівників КЗ «Центр культури та дозвілля Степанецької ОТГ» (директор Юлія Мітакі),  який відбувся 4 cерпня цього року. У заході взяли участь директори та завідувачі секторами, художні керівники та керівники гуртків і колективів Центру.

Відкрила семінар Юлія Мітакі, яка ознайомила присутніх з сучасними тенденціями розвитку культури, звернула увагу на підтримку галузі місцевою владою, ознайомила з результатами моніторингу діяльності клубних установ, провела порівняльну характеристику їх діяльності за перше півріччя 2021 року.

Протягом семінару обговорили роботу сучасних клубних установ, зміну формату роботи, особливості організації дозвілля юнацтва та дітей, інноваційні форми і методи роботи закладів культури клубного типу.

Також, одним з головних питань була організація святкових масових заходів з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності нашої країни, яке вирішували спільними зусиллями, дослухаючись до кожної думки.

Семінар засвідчив, що клубні установи Степанецької громади мають високий творчий потенціал до розвитку та успішної подальшої роботи.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь