A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В Степанецькій громаді розпочалася реалізація проєкту «Кімната для фітнесу та спорту «Спорт для всіх»

Дата: 30.07.2021 14:42
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

На базі будинку культури селища Степанецьке тривають роботи по створенню кімнати для фітнесу та спорту. Як ми раніше повідомляли, проєкт реалізовується в межах мікрогрантового конкурсу «Час діяти, Канівщино!» від Благодійного фонду «МХП – Громаді».

В будинку культури селища Степанецьке функціонують 9 гуртків та любительських об’єднань, що налічують 65 учасників, серед яких молодіжне любительське об’єднання «Настільного футболу та тенісу». За ініціативи Трофимчук Лесі Миколаївни – завідуючої амбулаторією загальної практики - сімейної медицини с. Степанці, при будинку культури с-ща Степанецьке створено групу занять з фітнесу для жінок від 40 до 60 років, яка налічує 14 осіб. На даний час заняття відбуваються в фойє закладу, де також займаються і інші гуртки, тому виникло питання стосовно окремої кімнати для занять фітнесом.

Активними мешканцями с-ща Степанецьке та працівниками КП "Степ-Агробуд" (директор Володимир Степанець)  розпочато ремонтні роботи по створенню належних умов для занять спортом.

Реалізація проекту дозволить створити сприятливі умови для збереження та зміцнення фізичного та психічного здоров’я різних вікових груп населення  засобами фізичної культури і спорту.

Загалом проєкт «Кімната для фітнесу та спорту «Спорт для всіх» передбачається реалізувати до кінця року. На ці цілі Благодійний фонд «МХП – Громаді» виділив кошти в межах 50 000 грн. За підтримки сільського голови Олександра Яременка участь у співфінансуванні візьме й Степанецька ОТГ, з бюджету якої виділено  50 000 грн.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь