A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НЕ СТРАШНИЙ НІ ДОЩ, НІ СНІГ…

Дата: 19.07.2021 11:30
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

Степанецька громада живе перспективою розвитку і прагненням до позитивних змін. Досягти цього можна лише щоденною працею, поступовими кроками, змінами, які призведуть до малих та великих успіхів і, як результат, створять передумови, щоб кожен мешканець нашої громади мав бажання тут жити і працювати та мав можливість отримувати якісні комунальні, соціальні, культурні та медичні послуги. З активізацією процесів децентралізації територіальні громади України стають більш спроможними й починають планувати кроки в напрямі покращення якості комунальних та інших послуг.

У виконавчому комітеті Степанецької сільської ради серед інших реалізують проекти щодо забезпечення жителів сіл якісними послугами водопостачання і водовідведення. Ось і до нещодавна, в селі Дарівка - Мартинівського старостинського округу, питання водовідведення було дуже нагально-болючим, - кожен прихід дощу люди чекали з острахом та мали великий клопіт під час боротьби із наслідками негоди.

Тож, за ініціативи керівництва громади, працівниками СКП «Благоустрій» (директор – Олександр Вовчинський) та за підтримки підрядників КП «СТЕП-АГРОБУД» (директор Володимир Степанець) і ДС «ПРОМ ГРУПП» (майстер Канівської дільниці – Анатолій Цибулько), в селі Дарівка було відновлено водовідведення протяжністю близько 1 км.

Радості місцевих жителів немає меж, тепер їм не страшний ні дощ, ні сніг. Люди вдячні керівництву громади за турботу, розвиток свого села, поліпшення свого добробуту. 

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь