A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОФІЦІЙНО ТА ПО-ЄВРОПЕЙСЬКИ В СТЕПАНЦЯХ ВІДКРИЛИ ЦНАП І ЛЕД-ЕКРАН

Дата: 24.06.2021 13:42
Кількість переглядів: 1412

Фото без опису

 

23 червня 2021 року в Степанецькій громаді розпочав повноцінну роботу належний центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), створений за кращими європейськими зразками. Понад 200 адміністративних послуг тепер доступні жителям нашої громади. Запрацював він за підтримки уряду Швеції та Програмі “U-LEAD з Європою”.

 

В урочистостях прийняли участь, - керівництво Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської районної державної адміністрації та районної ради, посол Швеції в Україні, представники Міністерства цифрової трансформації України, керівництво та представники Програми «U-LEAD з Європою», керівництво Агроіндустріального холдингу МХП.

 

Степанецька громада стала однією з 20 громад Черкащини, яка пройшла відбір на участь у Програмі Європейського Союзу «U-LEAD (юлід) з Європою» для отримання допомоги у створенні центру надання адміністративних послуг.

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією та Словенією.

Ідея створення ЦНАПу та задум реконструювати будівлю належала голові нашої громади Олександру Яременку.

 

В рамках цього партнерства Степанецька громада отримала експертний супровід створення ЦНАП, сучасні меблі, комп'ютерну техніку, програмне забезпечення та систему автоматизації роботи ЦНАП «Вулик».

 

Також презентували ще одну новинку для нашої громади – сучасний LED-екран на фасаді нової будівлі ЦНАПу. Цей проєкт реалізовано в рамках партнерства Степанецької громади та Благодійного фонду "МХП - Громаді". Дякуємо партнерам за надійну підтримку нашої громади у її прагненні до сталого розвитку та процвітання.

 

ЦНАП в селі Степанці із сучасним Лед-екраном, надаватиме 7 тисячам жителям громади понад 200 послуг, включно з найнеобхіднішими у громаді, послугами соціального характеру, реєстрацією бізнесу, нерухомості, земельними, дозвільними послугами тощо. 

Голова ТГ Олександр Яременко та Сусанна Делланс, директорка Програми «U-LEAD з Європою» від шведського агенства з питань міжнародної співпраці та розвитку Sida вручили сертифікати про підтвердження проходження профільного навчання працівниками ЦНАПу.

 

Урочиста мить. Перерізати стрічку з нагоди відкриття ЦНАП довірили Тобіасу Тибергу, поcлу Швеції в Україні, Роману Карманніку, заступнику голови Черкаської  обласної державної адміністрації, Аллі Шостак, керівниці експертної групи з розвитку ЦНАП Міністерства Цифрової трансформації України, Сусанні Делланс, директорці Програми «U-LEAD з Європою» від Sida, Олександру Яременку, голові Степанецької громади та Ігору Лещенку - заступнику голови правління з корпоративно-соціальної відповідальності ПрАТ МХП.

– Якісний сервіс, зручність і максимальна доступність – тепер жителі Степанецької громади можуть користуватися послугами сучасного ЦНАПу, і більше не потрібно нікуди їздити, – зазначив Олександр Скічко, який цього дня також відвідав Степанці. – Дякую нашим європейським партнерам, уряду Швеції та Програмі «U-LEAD з Європою», за системну підтримку у створенні таких центрів на Черкащині. На сьогодні в області вже працюють 54 ЦНАПи у тергромадах. У планах до кінця року – запустити ще 9. Наш пріоритет незмінний: жителі повинні мати вільний доступ до державних сервісів. Незалежно від того, де живуть: у великому місті чи селі.

 

Вітаємо громаду зі святом відкриття!

Запрошуємо всіх відвідати Центр надання адміністративних послуг.

 

Працює ЦНАП з 08.00 до 20.00. Тут діє 5 робочих місць, одне – для самообслуговування. Працівники пройшли профільне навчання, підключені до необхідних реєстрів. Ще одне віддалене робоче місце ЦНАПу є ще в одному селі громади – Мартинівці.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь