A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ТАГАНЧАНСЬКИЙ ЮВІЛЕЙ СМУЛЬСЬКОГО

Дата: 23.06.2021 09:27
Кількість переглядів: 407

22 червня святкував свій 80-річний ювілей Леонід Якович Смульський, який народився в селі Маркове Добровеличківського району Кіровоградської області. Батько довгий час працював викладачем у Білоцерківському сільськогосподарському інституті, мати – агрономом. В 1933 році батька репресували за проукраїнські погляди, але потім реабілітували. В 1944 році сім'я повернулася на малу Батьківщину батька,  в село Таганчу.

Леонід Якович у 1958 році закінчив місцеву школу та вступив на навчання до Білоцерківського сільськогосподарського інституту. Строкову військову службу проходив на острові Куба в період Карибської кризи 1961-1964 роки, має статус учасника бойових дій на території інших держав.

Повернувшись у село Таганча працював у місцевому колгоспі агрономом, з 1975 по 1981 рік очолював Таганчанську сільську раду на посаді голови. До виходу на заслужений відпочинок продовжував працювати завідувачем дільницею у місцевому колективному господарстві.

Разом з дружиною Людмилою Борисівною виховали двох прекрасних доньок. На сьогоднішній день Леонід Якович знаходиться при чудовому здоров'ї та тішиться трьома онуками і двома правнуками, якими нагородив його Господь.

З нагоди ювілею до цієї шанованої родини завітали представники Степанецької сільської громади – староста Таганчанського старостинського округу Сергій Гарбуз та діловод Наталія Гребінник. Від імені сільського голови Олександра Яременка привітали ювіляра, подарували гарні слова та подарунок на згадку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь