A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

До флешмобу зі скандинавської ходьби долучилась і Степанецька громада!

Дата: 22.06.2021 15:05
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

Справжнє спортивне свято сколихнуло цими вихідними Катеринопіль. Сотні жителів селища та його гості стали свідками захоплюючого дійства – встановлення рекорду зі скандинавської ходьби. Усього у заході взяло участь понад півтори тисячі осіб з усієї України та сотні бажаючих долучились з-за кордону.

Стати рекордсменом Книги рекордів Національного реєстру рекордів України випала можливість для скандинавів 5 країн світу - України, Грузії, Польщі, Казахстану, Білорусії. Вперше флешмоб зі скандинавської ходи відбувся в режимі телемосту з іншими містами України та полягав у одночасному проходженні скандинавською ходою учасниками з різних населених пунктів України. Географія учасників дуже велика - Київ, Львів, Запоріжжя, Одеса, Кривий Ріг і багато інших/

З Черкаської області участь приймали скандинави майже з усіх територіальних громад області.

Степанецьку громаду в Катеренополі представляли: Ніна Хоменко – бібліотекар Степанецької сільської бібліотеки, Оксана Павленко – спеціаліст по кадрах Степанецької ОТГ, Тетяна Соболенко – жителька села Степанці, Людмила Почтар – жителька села Степанці, Людмила Хоменко – првідний спеціаліст загального відділу, Хоменко Вадим – житель села Степнці, Анастасія Мельнікова - жителька села Степанці, Віра Неподобна – жителька Села Степанці та наймолодші представники Степанецької громади – брати Хоменки: Тарас та Богдан.

Цей вид спорту об’єднав усіх без виключення, від малого до великого. Найстаршим учасником змагань став 91-річний катеринопільчанин Борис Тихонюк, який власним прикладом показав: для активного життя вік – не перепона.

Яскраве свято стало можливим завдяки організаційної і фінансової підтримки ТОВ «НВФ «Урожай» і його керівника, ідейного натхненника фесту, депутата обласної ради Олександра Воскобойніка та благодійного фонду «МХП-Громаді».

Катеренопільський стадіон  налічував безліч локацій, які могли задовольнити смак найвибагливішого гостя. Це і сама скандинавська ходьба, і волейбол, і футбол, і стрільба з луку, і кенгу джамп, і проби сил на столі з армреслінгу тощо.

Крім спортивних змагань, учасники та гості фестивалю мали можливість відвідати лекторії з виступами довгожителів, проконсультуватись із психологами та спеціалістами зі здорового харчування. Свою богатирську міць показав присутнім стронгмен Євген Хітяєв. Надихали та розважали присутніх гурти «Made in Ukraine», «Крутий Заміс» та «Театр світла».

Такі спортивні події вкрай необхідні. Вони спонукають до активного і здорового способу життя.

Участь у спортивних заходах відбувається завдяки проекту "Спорт для всіх", що реалізується за фінансової підтримки виконавчого комітету Степанецької ОТГ Черкаської області та благодійної організації БФ "МХП-Громаді"

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь