A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

КРАЇНО ДИТИНСТВА, ПРОЩАВАЙ!

Дата: 14.06.2021 16:39
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий   сміх та любов.

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у комунальних  дошкільних навчальних закладах  громади.

11 червня 2021 року заклад дошкільної освіти «Білочка»  приймав гостей: батьки, бабусі й дідусі, вихователі – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 22. Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м'ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у садочку.

Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного святкового залу були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери, - у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони склали клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати улюблений садочок.

Багато  хороших слів було сказано в цей день випускникам, їх батькам, адміністрації та вихователям, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - активних дітей,  які мають свої мрії і уподобання.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася  начальник відділу овіти, молоді та спорту Оксана МЕТЕЛИЦЯ, яка  побажала діткам рости здоровими, розумними і не забувати дороги  до світлого  Дому  їхнього дитинства, гарного навчання в школі та  вручила педагогічному колективу дитячого садочка подяку за якісну організацію освітнього процесу у 2020-2021 році.  

А вихователі Віра БАШМАКОВА та Наталія КАС'ЯНЕНКО, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.  Всі присутні  на заході  отримали  багато позитивних емоцій  та гарний настрій.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь