A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУВСЯ ГАЛА КОНЦЕРТ КОНКУРСУ ПІСНІ «МОСТИ НАД РОССЮ»

Дата: 14.06.2021 14:54
Кількість переглядів: 1627

Фото без опису

Учасники народного вокального ансамблю знову стали призерами дистанційного ХVI міжобласного мистецько–екологічного  конкурсу-фестивалю української народної, естрадної та авторської пісні

«Мости над Россю»

Управління  культури та охорони культурної спадщини Черкаської ОДА, КУ «Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи», виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради, відділ культури та туризму Корсунь-Шевченківської міської ради, будинок культури Корсунь-Шевченківської міської ради вже вкотре проводить цей конкурс з метою виявлення талановитих, перспективних виконавців у вокальному жанрі та сприяння їх творчому зростанню, популяризація теми рідного краю і творчості місцевих авторів, пісенних творів про річку Рось, авторської пісні.

У 2021 році у зв’язку з карантинними обмеженнями відбірковий тур конкурсу-фестивалю проводився дистанційно. Але гала-концерт відбувся наживо з дотриманням карантинних норм.

До участі у конкурсі-фестивалі було запрошено учасників, які проживають в Надросянському краї Черкаської та Київської областей.

За рішенням журі, представники Степанецької громади вкотре стали призерами в номінації «авторська пісня» та нагороджені дипломом І ступеня.

Для конкурсу народний вокальний колектив «Роси» (керівник Алла Козак) будинку культури села Степанці, який підпорядковується КЗ «Центр культури та дозвілля Степанецької ОТГ», обрав гімн села Степанці (автор слів Людмила Хоменко, музика та аранжування - Сергій Почтар та Алла Козак), з якою і відвідали гала-концерт в Корсуні та отримали свої заслужені нагороди, призи і  подарунки. Тож, вітаємо наші таланти й бажаємо успіху!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь