A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СПРАВЖНЄ ЕКОЛОГІЧНЕ РЕАЛІТІ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 10.06.2021 16:46
Кількість переглядів: 425

Фото без опису

Справжнє екологічне реаліті вже у вересні чекатиме на школярів Степанецької громади! За ініціативи активних та захоплених своєю справою вчителів, у Мартинівці планують провести командну гру, до участі в якій будуть залучені учні Степанецького, Мартинівського та Таганчанського ліцеїв.

В межах спільних екологічних заходів, підтримала проєкт «Миронівська птахофабрика».

– Я вже неодноразово розповідала, що наше підприємство проводить екологічно-просвітницьку співпрацю з громадами Канівщини, – говорить головний еколог птахофабрики Світлана Ніколаєнко. – Маємо й спільний план заходів зі Степанецькою громадою, одним із найцікавіших заходів у якому, як на мене, є ідея мартинівських педагогів – Вікторії Перебийніс та Вікторії Щербак, які запропонували провести цілу «робінзонаду» в екологічному стилі».

На підтвердження наміру днями еколог завітала до Мартинівського ліцею, де зустрілася із вчителями та учнями й передала їм необхідні речі – два намети для накриття, канати та два казани для приготування їжі на природі.

Варто зазначити, що обидві Вікторії дуже активні й натхненні, люблять свої предмети та дітей. Вікторія Перебийніс  – вчитель біології, Вікторія Щербак – вчитель географії, й разом вони згенерували ідею гри:

– Ми умовно назвали її «Екоробі»! Це свого роду гра-подорож, під час якої діти матимуть пройти певний маршрут, виконати завдання тощо. Та головне – навчитися взаємодіяти, комунікувати, працювати в команді й на результат. А ще – паралельно розширювати свої знання про довкілля та практикувати бережливе ставлення до нього, – поділилася думками Вікторія Перебийніс.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь