A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДЕПАРТАМЕНТ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ:

Дата: 07.06.2021 11:58
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для  державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції .

Дотація за бджолосімї  суб’єктам господарювання, які є юридичними особами, нараховується на ту кількість бджолосімей, що зазначена у Формі №24 (річна) та підтверджена ветеринарно-санітарним паспортом пасіки.

Дотація за бджолосім’ї фізичним особам та фізичним-особам підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам, нараховується на ту кількість бджолосімей, що зазначена у ветеринарно - санітарному паспорті пасіки обстеження якої було проведено Держпродспоживслужбою у поточному році.

Відповідно до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України № 338 від 19.02.2021 року власнику пасіки необхідно придбати бланк нового  паспорта пасіки під час реєстрації якого присвоюється унікальний номер який проставляється на титульному аркуші паспорта пасіки посадовою особою територіального органу компетентного органу (з відповідним підписом і печаткою) та вноситься разом з відомостями про пасіку до Реєстру паспортів пасік.

Після здійснення ветеринарно-санітарних заходів посадовою особою територіально органу компетентного органу в паспорті пасіки засвідчується її ветеринарний стан.

Наявність нового паспорта з унікальним номером та внесеної до нього інформації про кількість бджолосімей та ветеринарно-санітарний пасіки  є обов’язковою умовою для нарахування дотації .

 

Контактні телефони  для довідок

096 - 91- 71- 552 Анатолій Чернецький

067- 59 - 33 - 368 Лідія Гармаш

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь