A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОСМІШКИ ЗАРАДИ ЯКИХ ВАРТО ЖИТИ

Дата: 01.06.2021 09:33
Кількість переглядів: 460

1 червня в Україні святкують  Міжнародний День захисту дітей.

Це відмінна можливість присвятити родині і дітям увагу, приємно провести час, радувати дітей подарунками та сюрпризами, адже вони їх так люблять.

З нагоди відзначення цієї дати 28 травня 2021 року на базі Мартинівського ліцею відбувся святковий концерт, підготовлений творчим гуртківсько-педагогічним колективом  КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості».

Учнів та гостей свята громади привітала  начальник відділу освіти, молоді та спорту Степанецької с/р ОТГ Оксана МЕТЕЛИЦЯ: «Дитинство – найпрекрасніша пора в житті людини, це пора сподівань та мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Тож нехай ваші роки дитинства будуть яскравими та незабутніми. Зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів!»

Наступним етапом святкової програми стали  конкурси малюнків на асфальті та майстер-класи («Аплікація з фетру на п’яльцях», «Виготовлення головоломки в техніці оригамі») для гуртківців Степанецького, Мартинівського та Таганчанського ліцеїв.

Фінальними акордами свята стали солодкі подарунки подаровані директором КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Мариною ІНДУТНОЮ.

Любі діти! Бажаємо вам всім миру, міцного здоров’я, енергії, злагоди і добробуту, блискучих результатів у навчанні та творчості, здійснення найзаповітніших мрій і щоденного відчуття захищеності та підтримки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь