A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

БЕЗПЕЧНИЙ РУХ – ТВІЙ ВІРНИЙ ДРУГ!

Дата: 28.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

 

З 17 до 23 травня 2021 року за ініціативою ООН по всьому світу відбувся шостий Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. Цього року його було присвячено темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму. Основна мета тижня #Love30 – запровадження обмеження швидкості до 30 км/год, щоб це було нормою для міст, селищ та сіл у всьому світі. Безпека вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо.

До тижня безпеки дорожнього руху долучилися і заклади освіти Степанецької громади.

Класні керівники Таганчанського ліцею організували участь школярів у конкурсах, театралізованих дійствах, інтерактивних вправах та вікторинах, в ігровій формі вивчали правила для пішоходів та велосипедистів. В рамках Тижня також провели Єдиний національний урок "Будь помітним на дорозі" (вчитель анг.мови Маринич Н.В.).

Класні керівники Степанецького ліцею провели тематичні уроки  «Безпечна дорога додому», «Будь помітним на дорозі», бесіди «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!», «Сучасні засоби переміщення (велосипеди, скейти, ролики) та безпека на дорозі» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів. Учні 2-А класу ліцею під керівництвом вчителя Чорноіван О.І. працювали над проєктом «Увага! Безпека на дорозі», учні 2-Б класу (вчитель Фрунт Л.М.) провели виховну годину «Правила дорожні знай і завжди їх пам'ятай». Першокласники побували «У гостях у Світлофорика», який познайомив їх із знаками дорожнього руху (вчитель Голодненко Л.В.). Учні 6-А класу провели конкурс малюнків на асфальті за темою «Правила дорожнього руху знай - життя та здоров'я зберігай» (Ничипорчук К.В.). Бібліотекарем ліцею (Гетьман А.В.) була оформлена книжкова виставка «Твій друг – безпечний рух».

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь