A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Днями у Каневі презентували «СпільноФонд»!

Дата: 28.05.2021 11:01
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

 До участі в цьому партнерському проєкті вже в червні долучиться БФ "МХП-Громаді". Ініціатива реалізовуватиметься в Черкаській, Вінницькій та Київській областях, а взяти участь у ній зможуть громадські організації та ініціативні групи місцевих громад, у тому числі й зі Степанецької ОТГ!

Як зазначила Катерина Лісіченко, фахівець із залучення міжнародних інвестицій фонду, проєкт націлений на об’єднання зусиль заради реалізації хороших справ, які дійсно потрібні людям: «Нашим результатом стануть успішно втілені фандрейзингові проєкти у громадах, співфінансування яких відбуватиметься за принципом 60/40. Тобто автори ініціатив, з допомогою фандрейзингової компанії, мають залучити 60% необхідних коштів, а решту 40% надасть БФ «МХП – Громаді». Ми передбачаємо, що в середньому наш внесок в один проєкт складатиме 50 тис. грн».

Спікерка повідомила, що важливим і обов’язковим етапом участі у «СпільноФонді» буде навчання, в ході якого учасники не лише дізнаються про всі особливості формування своїх проєктів, а й ознайомляться з успішними кейсами інших та отримають менторську підтримку.

Загалом проєкт стартує у червні з навчального модулю й завершиться вже в лютому 2022 року підсумковим форумом. Саме тоді буде презентовано реалізовані ініціативи учасників.

До слова, всі охочі ще можуть долучитися, адже реєстрація для представників Черкаської області триває до 7 червня за посиланням https://bit.ly/3bhVXL2

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь