A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У СТЕПАНЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ ВЕСНЯНЕ ПРИБИРАННЯ

Дата: 23.04.2021 17:18
Кількість переглядів: 1664

Фото без опису

З нагоди Дня довкілля у Степанецькій громаді організували традиційну акцію прибирання території

Усі за лопати, граблі та віники! — З таким хвацьким настроєм громада взялася наводити лад.

До загального прибирання долучилися працівники виконавчих органів місцевого самоврядування, депутати Степанецької сільської ради, представники галузей освіти, культури та охорони здоров’я, також робітники підприємств та установ Степанецької ОТГ, які прибирали закріплені за ними ділянки. Свою частку в цю хорошу справу внесли також і фермери, ФОПи, представники приватних підпрємств та фізичні особи: ФГ «Савчука», ТОВ «НВФ «Урожай», ФГ «Дукат», ТОВ СП «Щире», ТОВ «МИР-СЕМ», ФО - Олександр Бендерський та Валентин Савенко. А ще фарбою та іншими матеріалами громаді допоміг БФ «МХП –ГРОМАДІ». Для висаджування фруктових дерев в Беркозівському старостинському окрузі саджанці безкоштовно надав Сердюченко Тарас. Силами членів спілки рибалок також прибрано території навколо ставків сіл Степанці, Мартинівка та Таганча. Всього у наведенні порядку взяли участь близько 450 осіб, які вилучили з навколишнього середовища майже 120 кубічних метрів сміття. Відзначимо, що окрім дорослих, долучилися й діти.

Акція за чистоту довкілля пройшла у всіх населених пунктах Степанецької громади, організацією на місцях займались старости всіх старостинських округів ОТГ, залучивши небайдужих місцевих жителів. Комунальні служби громади: СКП «Благоустрій», КП «Господар», КП «СТЕП-АГРОБУД» допомагали спеціальною технікою для вивезення сміття.

Прибирали та очищали від торішнього листя, гілок, сміття скрізь: у парках, зелених зонах, на узбіччях доріг, біля водойм. Також працювали у місцях загального користування, прилеглих до прибудинкових територій, упорядкували клумби, фарбували об'єкти на дитячих майданчиках і декоративних огорожах. Прибрали сміття на кладовищах та біля братських могил. Окрім цього, відбулася висадка і побілка дерев.

Звісно, ця толока — лише маленька частинка роботи з упорядкування нашої громади, але значний внесок у підтримку чистоти.

Дякуємо працівникам установ, які своєю працею зробили нашу громаду ще кращою, і усім жителям, які знайшли час і бажання долучитися до толоки.

Впевнені, що добру традицію наводити лад всією громадою продовжимо в майбутньому, і долучатимуться нові й нові учасники. А ще важливіше, підтримувати цей порядок всім разом, адже чистота починається з кожного. Тоді наша громада буде охайною завжди!

Ще раз звертаємось до жителів та гостей нашої громади з проханням дотримуватись чистоти на автомобільній дорозі, на території населених пунктів, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати природу! Тільки від нас самих залежить стан навколишнього середовища, в якому жити нам, нашим дітям і дітям наших дітей.

 


Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь