A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАМІСТЬ СЛІЗ ПЛЕКАЛА КВІТИ

Дата: 19.04.2021 08:19
Кількість переглядів: 706

Фото без опису

17 квітня цього року свій ювілейний 90–й День народження святкувала жителька села Пилява – Надія Захарівна Савченко. Народилася іменинниця в Мартинівці, але ще малою дівчиною перейшла жити в село Пилява, до тітки. Потім жила з дідом і вже працювала в лісництві.

Вийшла заміж за свого першого чоловіка Миколу, народила сина Івана, і жила зі свекрухою, яка прийняла пані Надію як рідну доньку і завжди підтримувала. Та доля випробовувала жінку: вона рано овдовіла, згодом вийшла заміж за меншого брата покійного чоловіка, але 1989 року залишилася вдовою вдруге, вже з двома синами і однією донькою.

Пані Надія сама підіймала на ноги трьох дітей, дочекалася шестеро онуків та семеро правнучат. Працювала в місцевому колгоспі, має нагороди за старанну та наполегливу працю, має статус учасника війни. Наразі проживає сама, дочка відвідує найчастіше, але й решта дітей та онуків провідують Надію Захарівну. Вона і дотепер садить і доглядає квіти в садку, прикрашаючи власне обійстя і свою долю.

У такий святковий день до іменинниці завітала вся її велика родина. А також, від імені Степанецької громади та сільського голови Олександра Яременка до Надії Захарівни завітала Наталія Вовчинська – секретарка Степанецької сільської ради. Привітала щирими словами та вручила подарунок на згадку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь