A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Фахівці Управління ДСНС для представників Степанецької ОТГ провели семінар на тему налагодження системи цивільного захисту

Дата: 15.04.2021 12:11
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

14 квітня 2021 року в приміщенні Степанецької сільської ради фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області: викладач Іван Потопенко та викладач-методист Сергій Коротяєв, відповідно до розпорядження голови Черкаської ОДА, провели виїзні заняття по цивільній обороні з керівниками всіх структурних підрозділів Степанецької ОТГ. Темою занять була «Єдина державна система цивільного захисту».

З урахуванням посадових обов’язків даної категорії слухачів і галузевих особливостей їхньої професійної діяльності, програмою навчання з ЦО передбачено налагодження системи цивільного захисту та реагування на надзвичайні ситуації в об‘єднаних територіальних громадах, вивчення нормативно-правових документів, що містять вимоги пожежної безпеки та інших надзвичайних ситуацій і відпрацювання практичних дій для запобігання виникненню загрози життю і здоров’ю людей, реагування під час її виникнення та надання домедичної допомоги постраждалим. Тому, в ході занять слухачам були доведені основні вимоги нормативно-правових актів та документів в тих, чи інших ситуаціях.

Присутні були поінформовані про сучасну структуру та особливості реформування системи ДСНС, яке відбувається в країні. Також під час роботи спеціальних груп, він виніс на дискусію з представниками громади проблемні питання щодо створення та функціонування на території ОТГ системи цивільного захисту, місцевих пожежних команд та Центрів безпеки.

Також, під час роботи  семінару, фахівцями управління та навчально-методичного центру разом із представниками громади були розглянуті питання організації цивільного захисту, планування роботи її ланок, повноваження керівників та директорів комунальних підприємств, закладів освіти та соціального захисту, створення сил та формувань, організація оповіщення та евакуації населення, а також створення добровільного волонтерського руху.

На завершення занять з метою підсумкового контролю отриманих знань було проведено тестування слухачів та вручено посвідчення державного зразка більше сорока особам.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь