A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДОЛЮ НЕ ОБИРАЛА – ПРОСТО ЛЮБИТЬ ЖИТТЯ…

Дата: 15.04.2021 08:42
Кількість переглядів: 1023

14 квітня цього року святкувала своє 80 -тиліття Ганна Олексіївна Загорулько, невтомна господиня, шанована в селі людина. Родом ювілярка із села Єрківці Переяслів-Хмельницького району. Закінчила місцеву школу, рік пропрацювала в колгоспі, а потім вступила до зоотехнічного технікуму.

В 1963 році закінчила навчання, а потім доля занесла Ганну Олексіївну до села Степанці проходити практику, та тут і залишилася. Тут знайшла чоловіка  Івана, з яким побудували будинок, народили двох донечок, якими обоє дуже пишалися.

А сьогодні сенсом життя пані Ганни стали двоє онуків: Максим і Валентина, яких вона, за примхами долі, взяла під свою опіку і живе з ними ось вже 15 років. Навчає їх всьому, що знає сама: і дах відремонтувати, і тин справити, і цвяха забити. Хлопці живуть за принципами баби Галі, а вона каже, що всю чоловічу роботу освоювала змалечку, навчав її батько. Але знаходить час і для своєї улюбленої справи – шиття. Коли іменинниці було 5 років, батько купив їй швейну машинку, так з тих пір і шиє.

У весняний день до Ганни Олексіївни завітали представники Степанецької ОТГ: Наталія Вовчинська – секретар Степанецької сільської ради ОТГ та Петро Добровольський – начальник ЖКГ. Гості від імені всієї громади та сільського голови Олександра Яременка привітали ювілярку, побажали їй довгих років життя, такої ж невгасимої енергії та любові і поваги від близьких. Традиційно, подарували теплий подарунок на згадку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь