A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

УВАГА І ПОВАГА – НАЙГОЛОВНІШЕ ДЛЯ ЮВІЛЯРА

Дата: 03.04.2021 21:02
Кількість переглядів: 770

Чудового весняного дня, 3 квітня 2021 року, свій поважний ювілей – 80 років, – святкував шанований у селі Іван Борисович Мазур. Село Степанці – це рідне й улюблене село іменинника. Тут він народився, виріс, ходив до школи, здобув професію водія у Степанецькому ПТУ-35.

До служби в армії працював у колгоспі електриком, а відслужив у далекому Владивостоці у морській авіації, чим дуже пишається. Після армії повернувся до рідних Степанців і пішов працювати водієм в Сільгосптехніку, де за 40 років відданої праці здобув багато нагород та грамот. У важкому для України 1986 році був направлений з місця роботи на локалізацію аварії на ЧАЕС.

Доля була прихильна до нашого ювіляра і подарувала йому люблячу дружину Віту, яка і тепер, проживши з чоловіком майже 55 років, з теплом називає його своїм янголом-охоронцем. Бог благословив цю сімейну пару сином Ігорем та донькою Людмилою, онуками Русланом і Антоном та найбільшою радістю для усих – правнучкою Дашунею. Цю родину люблять і близькі, і сусіди, з якими вони живуть, мов родичі. Іменинник і його дружина вдячні сім’ї Наконечних: Людмилі та Василю за те, що вони відвідують їх, бо свої діти живуть далеко і приїздять не дуже часто.

У такий святковий день, окрім рідних і близьких, ювіляра провідала Наталія Вовчинська, секретарка Степанецької сільської ради ОТГ, та від усієї Степанецької громади й особисто сільського голови Олександра Яременка привітала Івана Борисовича з поважною датою. Пані Наталія побажала ще довгих років здорового життя в оточенні найрідніших людей і вручила Івану Борисовичу теплий подарунок на згадку.

Іменинник і собі подякував керівництву громади за чуйність, повагу й увагу до літніх людей, адже для них увага – це головне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь