Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ СТЕПАНЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ІХ СКЛИКАННЯ

Дата: 27.03.2021 09:03
Кількість переглядів: 986

Фото без опису

 

26 березня 2021 року в сесійній залі нового приміщення сільської ради, с.Степанці, вул.Тагіанесяна, 10, під головуванням сільського голови Олександра Яременка, відбулося засідання четвертої сесії дев’ятого скликання Степанецької сільської ради ОТГ. У роботі сесії прийняли участь, - депутат Черкаської обласної ради Володимир Братаніч, депутат Черкаської районної ради Вячеслав Тур, помічник депутата Черкаської обласної ради Наталія Старікова.

Депутати розглянули 36 питань порядку денного. Затвердили програму «Поліцейський офіцер громади» Степанецької сільської ради на 2021-2023 роки. Прийняли відповідні Рішення по земельних питаннях, врегулюванню меж земельних ділянок, наданню дозволів на виготовлення технічної документації по зверненнях громадян, затвердили проекти землеустрою. Згідно до регламенту роботи, всі питання порядку денного депутати попередньо обговорили на засіданнях постійних комісій.

Додатково, за ініціативи сільського голови Олександра Яременка, на сесії було розглянуто та підтримано Звернення депутатів Степанецької сільської ради до депутата Черкаської обласної ради Володимира БРАТАНІЧА щодо проведення ремонту автомобільної дороги місцевого значення О 240705 /Р-09/ – Копіюватa – Беркозівка. Як бачимо із тексту Звернення його нагальна необхідність викликана неоперативністю та байдужістю обласних провладних структур до вирішення болючого питання жителів Степанецької громади.

Тому і сподіваємося на підтримку «свого» депутата, який єдиний представлений у Черкаській обласній раді від Степанецької громади.

Додаток:

 

Депутату Черкаської обласної ради

Володимиру БРАТАНІЧУ

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

Ми, депутати Степанецької сільської ради, представляючи інтереси Степанецької сільської територіальної громади глибоко занепокоєні ситуацією, щодо вкрай незадовільного стану автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 240705 /Р-09/ – Копіюватa – Беркозівка (км 5+600 – км 8+900). Неодноразово на пленарних засіданнях ради депутатами порушувалися питання про критичну ситуацію, що склалася зі станом зазначеної автомобільної дороги загального користування місцевого значення; приймалися відповідні Звернення до Черкаської ОДА стосовно виділення коштів з державного бюджету України в обсягах, необхідних для відновлення дорожнього покриття на вищезазначеному відрізку дороги.

Листом виконавчого комітету від 14.01.2021 № 37 Департаменту будівництва Черкаської ОДА було надано пропозиції щодо переліку автомобільних доріг, що проходять територією Степанецької ОТГ та потребують невідкладного проведення капітального та середнього поточного ремонту у 2021 році.

Розпорядженням Черкаської ОДА від 26.01.2021 № 32 затверджено перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, які будуть фінансуватись у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (далі Перелік).

Вищевказаним розпорядженням фінансування з державного бюджету на жоден відрізок автомобільних доріг загального користування місцевого значення, що проходить Степанецькою ОТГ не передбачено. Разом з тим затвердженим Переліком передбачені видатки на середній поточний ремонт тупикового відрізку дороги О 240706 Бересняги – Козарівка – Синявка, км 0+000 – км 4+300 в розмірі 23 200,00 тис. грн. (в с. Бересняги постійно проживає 23 особи).

18.02.2021 до Черкаської ОДА виконавчий комітет надіслав листа за № 178 з проханням повідомити, з метою подальшого формування та подання виконкомом Степанецької ОТГ конкурентоспроможних пропозицій до Переліку, основні критерії відбору об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, за якими визначалася їх пріоритетність для включення до Переліку.

Станом на 26.03.2021 року відповідь від ОДА не отримано.

Враховуючи вищевикладене, звертаємося до Вас із проханням, в межах повноважень, посприяти у вирішенні питання ремонту відрізку автомобільної дороги О 240705 /Р-09/ – Копіюватa – Беркозівка (км 5+600 – км 8+900).

 

Схвалено на 4 сесії

Степанецької сільської ради

IХ скликання

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь