A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Степанець Каріна, учениця 9 класу Степанецького ліцею стала учасником VIII Всеукраїнського бізнес-турніру "Стратегія фірми-2021" та запрошена до участі у півфіналі

Дата: 18.03.2021 15:12
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

З метою популяризації професійної освіти і підприємницької діяльності, допомоги молоді у виборі професії, спрямування її на подальшу самореалізацію й отримання життєвого досвіду, Міністерство освіти і науки України, спільно з Київським національним  економічним університетом імені Вадима Гетьмана, Університетом менеджменту освіти, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Компанією Інтелектуальних Технологій, ГО «Асоціації відроджені гімназії України» проводить  VIІІ Всеукраїнський бізнес-турнір "Стратегія фірми-2021",  що є інтерактивним онлайн-змаганням з управління економічними процесами у тренінгових виробничих компаніях на базі комп’ютерної програми – бізнес-симуляції ViAL+.

Захід проходить у чотирьох лігах (учнівська, студентська, сімейна та ліга наставників) .

Приємно, що Степанець Каріна, учениця 9 класу Степанецького ліцею, також стала учасником турніру і вже має перші успіхи. За результатами відбіркового етапу  посіла ІІІ місце у своїй групі серед 33 учасників ( пройшла  три навчальні етапи  і 16 раундів у повнофункціональній версії Бізнес-симуляції ViAL+ і запрошена у півфінал). 

Півфінал Турніру проходить дистанційно, в он-лайн форматі. Учасникам запропоновано взяти  участь у 22 раундах та відповідно прийняти 22 рішення у бізнессимуляції ViAL+. Вітаємо Каріну з першими перемогами, бажаємо їй успіху у півфіналі та сподіваємося, що участь в Турнірі допоможе їй успішно самореалізуватися в майбутньому.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь