A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ГОСТЯМ У ГРОМАДІ ЗАВЖДИ РАДІ

Дата: 11.03.2021 14:20
Кількість переглядів: 769

Фото без опису

10  березня 2021 року в приміщені Степанецької сільської ради відбулася зустріч сільського голови Степанецької ОТГ Олександра Яременка з головою Черкаського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України Стеценком Анатолієм Івановичем, головою Черкаського обласного комітету працівників культури Марштупою Василем Васильовичем, головою федерації профспілок Черкаської області Шевченком Петром Васильовичем та головою Канівської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Попенком Іваном Пилиповичем.

Гості разом з очільником Степанецької громади відвідували Тарасову гору для вшанування пам’яті поета з нагоди чергової річниці його смерті.

Вирішили при нагоді ближче познайомитися із життям нашої громади, тож, Олександр Іванович люб’язно запросив гостей до центральної садиби. Обговорили багато різних питань стосовно змін життя наших людей після об’єднання громади. Гостей зокрема цікавили зміни в сфері культури, соціального захисту, рівня зайнятості населення, чи не сильно торкнулась оптимізація закладів культури. Також цікавилися, як фінансується ця сфера діяльності, чи оновлюється матеріальна база та технічне оснащення і т.д.

Відвідувачів приємно вразив той факт, що керівництво Степанецької громади концентрує свою увагу на всіх галузях діяльності, а особливо на тих, робота яких напряму стосується гармонійного і всебічного розвитку підростаючого покоління, а це і наша освіта, і дозвілля і, звісно ж, культура.

Зі свого боку Олександр Іванович зауважив, що він і його команда намагається правильно розставляти пріоритети та плідно працювати на позитивний результат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь