A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

#Час_діяти_Канівщино!

Дата: 11.03.2021 09:55
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

 

20 грантів на суму до 50 тисяч гривень кожен надасть Благодійний фонд «МХП - Громаді» для розвитку громад Канівщини. Гранти на загальну суму 1 мільйон гривень надаються у межах цьогорічного конкурсу мікрогрантів «Час діяти, Канівщино!», що спрямований на підтфримку різноманітних соціальних ініціатив місцевих громад.

Представники Благодійного фонду «МХП - Громаді» презентують канівцям конкурс мікрогрантів «Час діяти, Канівщино!» у вівторок 16 березня. Вона (презентація) відбудеться об 11.00 у бенкетній залі автовокзалу «АВТО-РІКА» (м. Канів, вул. 206 Дивізії, 1). На презентацію запрошуються усі бажаючі.

Головна мета конкурсу – сприяти розв’язанню конкретних проблем громад шляхом підтримки локальних громадських ініціатив. Фонд також ставить за мету розвивати компетенції громад з проєктного менеджменту, зокрема, підвищити якість написання проєктів та оволодіння інструментами для залучення додаткових ресурсів. Так, у рамках конкурсу кожен бажаючий зможе взяти участь у спеціальній освітній програмі.

БФ «МХП - Громаді» також має намір підтримати проєкти, направлені на активізацію місцевих спільнот, освітні заходи для місцевих жителів, а також проєкти, що сприятимуть посиленню співпраці між неурядовими організаціями та органами місцевого самоврядування.

Учасниками конкурсу можуть бути органи місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, дитячі та молодіжні громадські організації, а також їхні коаліції, мережі та об’єднання, ініціативні групи громадян у партнерстві з органами місцевого самоврядування чи громадськими організаціями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь