A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У Черкаській ОДА презентували Інвестиційний атлас надрокористувача регіону

Дата: 06.03.2021 17:38
Кількість переглядів: 447

 

 

Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко зустрівся з головою Державної служби геології та надр України Романом Опімахом та головою правління НАК «Надра України» Тарасом Кузьмичем. На онлайн зв’язку були також всі голови територіальних громад, серед них і Олександр Яременко (Степанецька ОТГ). За результатами зустрічі Черкаська ОДА підписала Меморандум про співробітництво з Державною службою геології та надр України.

– Ми плануємо активно розвивати цей напрям: поглиблювати співпрацю у сфері геології, працювати над раціональним використанням надр, створювати рівні та конкурентоспроможні умови. Завдання будь-якого менеджера – знаходити сильні або потенційно сильні сторони активу, з яким працює, і розвивати його. Мій актив – Черкаський регіон. Інфраструктура, агросектор, туризм, залучення інвестицій у видобуток корисних копалин – ті сфери, завдяки яким наша область буде ставати багатшою, – говорить голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

Торік до місцевих бюджетів області від користування надрами було сплачено 7,2 млн грн. Однак може бути – в рази більше, якщо спростити процес отримання погоджень. Але при цьому зробити його максимально прозорим, справедливим та зрозумілим.

– Дуже важливо, щоб сьогодні наші територіальні громади мали свої Інвестиційні атласи надрокористувача з вичерпною інформацією про всі корисні копалини, які є на їх території. Працюємо над тим, щоб територіальні громади отримували значно більші ресурси для розвитку, – додає голова ОДА.

На зустрічі  презентували Інвестиційний атлас надрокористувача Черкащини, деталі за посиланням.

https://drive.google.com/file/d/1Wu3QopMm11Zih-ItyjVzvVPbeeENN7uZ/view

За словами Романа Опімаха, продукт містить інформацію про наявні родовища корисних копалин, які відкриті для інвестування, заліцензовані об’єкти в області, а також порядок отримання дозволу на користування надрами.

Атлас покликаний ознайомити місцевих підприємців та громади з інвестиційними можливостями в регіоні аби підвищити бізнес-активність та залучити інвестиції в розвиток ОТГ.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь