A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СЕКРЕТ ДОВГОЛІТТЯ – ПРАЦЯ НА РІДНІЙ ЗЕМЛІ

Дата: 04.03.2021 16:42
Кількість переглядів: 1279

4 березня цього року святкував свій 80-й День народження Анатолій Іванович Гунько, корінний житель села Степанці. Все своє життя прожив на рідній землі – як каже народна мудрість, де народився, там і знадобився.

Після закінчення місцевої школи здобув професію водія в Степанецькому аграрному ліцеї. Військову службу проходив на Байконурі та пишається тим, що особисто спілкувався із Сергієм Корольовим – українським вченим, інженером в галузі ракетобудування і, насамперед, земляком. Ювіляр каже, що зустріч із цим видатним чоловіком запам’яталася чуйністю при спілкуванні із простими солдатами.

Відслужив, одружився, прожив з дружиною 35 щасливих років, має доньку та онуку. Любить свою рідну українську землю, любить працювати на ній, навіть своє міцне здоров’я поєднує із працею на землі, яка дає наснагу та енергію. А ще наш ювіляр захоплюється красою довколишньої природи, навіть повітря рідного краю вважає цілющим. Коли представники Степанецької громади Наталія Вовчинська, секретарка Степанецької сільської ради, та Оксана Павленко, спеціаліст з кадрових питань, приїхали до іменинника, щоб від імені сільського голови Олександра Яременка привітати його зі святом, Анатолій Іванович зазначив, що йому надзвичайно приємно, що у керівництва нашої ОТГ є така чудова традиція – з теплом та увагою вітати літніх людей.

Ювіляр із задоволенням прийняв усі привітання та подарунки і побажав гостям та їхнім колегам такого ж духовного здоров’я і многая літа.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь