Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Lan4ever, - мережа інтернет-зв’язку. Інформація для жителів Степанецької громади

Дата: 25.02.2021 09:56
Кількість переглядів: 1278

 

Фото без опису

 

Український оператор інтернет зв’язку Lan4ever(Ланфоревер) надає послуги з доступу до мережі Інтернет з 2005 року. Станом на 2021 рік, власна волоконно-оптична мережа оператора покриває більше ніж 100 населених пунктів в Київській та Черкаській областях. Протяжність магістральних ліній складає більше, ніж 10 тис. км, а власне організоване радіопокриття в діапазоні 5.2 ГГц покриває кілька населених пунктів Київської області. Послугами оператора користуються більше, ніж 15 тисяч домогосподарств по 2-х областях.

Переваги мережі

Учасник Української мережі обміну трафіком «UA-IX». З 2020 року оператор Lan4ever здійснив пряме включення в UA-IX, та отримав офіційний статус учасника Української мережі обміну трафіком, що дозволило суттєво збільшити швидкість та пропускну спроможність мережі в сегменті Українського трафіку.

Зареєстрована торгівельна марка. Провайдер працює під власною торговельною маркою L4, захищеною законом.

Послуги для фізичних та юридичних осіб. За 15 років діяльності маємо досвід обслуговування не лише фізичних осіб, а і юридичних осіб різної форми власності: фізичних осіб-підприємців, товариств, комунальних підприємств, та державних установ.

Зарезервовані канали зв’язку. Ми самостійно будуємо та обслуговуємо власну мережу, тому добре знаємо, які фактори можуть вплинути на стабільність сервісу для наших абонентів. Раптові пошкодження магістральних ліній, спричиненими погодними умовами, або діяльністю будівельних служб та господарств, дуже часто можуть спричинити відсутність послуги. Звісно на усунення фізичних пошкоджень завжди необхідний час, і тривалість відновлення може залежати від доступності локації, часу, та складності аварії. Тож з метою уникнення тривалих обмежень доступу, під час будівництва ліній ми будуємо резервні канали зв’язку, чим забезпечуємо доступність сервісу, навіть за умови суттєвих пошкоджень ліній без тривалого очікування відновлення сервісу споживачем. Поки йде відновлення основної лінії, резервна лінія цілком задовольняє потреби споживача.

Безперебійність основних телекомунікаційних вузлів. З метою забезпечення доступності сервісу навіть в умовах нестабільного електроживлення, кожен комутатор оснащений резервним джерелом живлення, яке здатне підтримувати роботу обладнання від 6-ти до 24 годин.

Обладнання. В побудові мережі використовуються комутатори провідних виробників операторського класу Extreme Networks, D-Link, BDCom, MikroTik, Juniper Networks.

Безпека. Забезпечена технологією підключення vlanperuser - це виділення кожного абонента в окремий широкомовний сегмент. Технологія дозволяє повністю контролювати локальний трафік, знижує навантаження на канали зв'язку і приймаючі пристрої. А також має високий рівень захисту від типових атак, що гарантує більш високий рівень безпеки конфіденційних даних.

Швидкість, зручність та простота. Впродовж усього періоду роботи ми працюємо над спрощенням користування нашими послугами для кінцевого користувача:

Послуги та тарифи. Для кожного абонента, підключеного до мережі, кількість використаного трафіку не обмежується.Залежно від потреб абонента, існує кілька пропозицій по швидкості доступу, наповненню тарифного пакету, та вартості послуг. Основний критерій тарифного плану – це швидкість доступу до мережі, що може коливатись від 60 Мбіт/с до 300 Мбіт/с., а в майбутньому планується збільшення швидкості до 1 Гбіт/с. Під час користування послугами абонент може змінювати тарифний план залежно від власних потреб та побажань.

Цифрове телебачення. Послуга  доступна для всіх користувачів мережі. Телебачення надається за технологією ОТТ, дозволяє переглядати канали на телевізорі, комп’ютері, планшеті та навіть смартфоні. Замовлення пакету каналів цифрового телебачення дозволяє абоненту під’єднати 4 домашніх пристрої в складі одного тарифу. На вибір абонента доступні пакети каналів від 50 до 250 каналів. Послуга надається додатково, за бажанням абонента.

Замовлення підключення. Для під’єднання до мережі достатньо зателефонувати нам та повідомити Вашу адресу та контактний телефон. Заявку можна залишити щодня з 9:00 до 21:00.

Підключення за 1 годину. Заведення кабелю, встановлення обладнання, налаштування – все це займає не більше 1 години. По завершенні робіт абонент отримує доступ до мережі Інтернет на замовленій швидкості. За необхідності налаштування додаткових пристроїв (наприклад, цифрового ТБ) – роботи здійснюються також під час підключення. За необхідності інженери також виконують роботи по упорядкуванню локальної мережі, налаштуванню доступу до мережі Інтернет додаткових приладів, монтажні роботи по прокладанню кабелів, та безліч інших інженерних робіт пов’язаних з телекомунікаційною сферою.

Особистий кабінет. Для керування послугами кожний абонент має особистий кабінет в системі оператора, де можливо керувати послугами, слідкувати за балансом, миттєво поповнити рахунок, та призупинити послуги, в разі необхідності.

Мобільний додаток. Для ще зручнішого управління послугами запроваджено мобільний додаток Lan4ever, доступний на платформах iOS та Android, що суттєво спрощує роботу в особистому кабінеті, керуванням власним рахунком, активацією та деактивацією додаткових послуг, поповненням рахунку та багато інших маніпуляцій з своїм акаунтом.

Технічна підтримка. Для консультації абонентів працює професійна технічна підтримка, яка консультує абонентів без вихідних та святкових днів з 09:00 до 21:00. Поспілкуватись з оператором можна по телефону, через месенджери Viber, Telegram, Facebook Messenger, та через електронну пошту.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь