A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Родинне свято в будинку для літніх людей

Дата: 19.02.2021 11:58
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

18 лютого 2021 року святкувала свій 95-ти річний ювілей Ганна Омелянівна Колісник, яка народилася і прожила майже все своє життя в селі Синявка. Дитячі та юнацькі роки обпалили тяжкі часи голодоморів, війни та післявоєнного лихоліття. Доля заносила юну Ганну в Німеччину у місто Ваймер, остарбайтером на важкі роботи.

Ця жінка реалізувала себе в житті і як мама, і як бабуся, і як вправна господиня. Разом із чоловіком виховали трьох доньок, мають п’ятеро онуків та семеро правнуків. До заміжжя працювала в радгоспі Степанецькому в ланці, потім присвятила себе вихованню дітей та домашньому господарству, дуже любила порядок в усьому, тож, в її дворі і оселі завжди була зразкова чистота.

За збігом певних обставин, цю поважну дату іменинниця зустрічає в КЗ «ЦНСП Степанецької сільської ради ОТГ». В цей святковий для Ганни Омелянівни день відвідали будинок людей похилого віку представники Бобрицької ОТГ, - Лариса Добровольська, секретар Бобрицької сільської ради та Микола Зоць, керуючий справами Бобрицької ОТГ, а також від імені сільського голови Степанецької громади Олександра Яременка, ювілярку привітав Анатолій Нечипоренко, директор в КЗ «ЦНСП Степанецької сільської ради ОТГ».

Гості побажали здоров‘я, гарного настрою, оптимізму та довголіття, а ще пригостили  солодкими подарунками, які ювілярка розділила із співмешканцями стаціонарного відділення.

Жителі будинку для літніх людей, як завжди, тепло і з посмішкою зустріли відвідувачів, радіючи за ювілярку та неординарній події, яка змінила настрій та, попри всі обставини, запалила в їх старечих, мудрих очах веселі вогники, родом із дитинства…

 



Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь