A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Як втілити ідею? – жінки для громад

Дата: 17.02.2021 13:13
Кількість переглядів: 629

 

 

Підійшов до завершення проєкт Олени Радченко, організований для активних жінок КАНІВЩИНИ, який складався із низки онлайн-тренінгів.

Завдяки нашим експертам Любов Ропало, Анна Сакун, Ольга Дацько, Світлана Грушка  та ментору Яків Прогнімак  учасницям вдалось дізнатись: що таке гранти, де їх знайти, як перетворити ідею у проєкт, як і кого залучати до проєкту, як просувати проєкти та як планувати бюджет, отримали консультації та настанови щодо втілення у життя власних ідей.

До проєкту "Як втілити ідею? - жінки для громад" долучилось 37 представниць із Канівської, Бобрицької, Ліплявської та Степанецької ОТГ. З них відібрано було 20 найактивніших учасниць, які нагороджені сертифікатами та мотивувальними планерами, розробленими для наших учасниць по спецзамовленню.

Від Степанецької громади шість осіб долучилися до проєкту з яких чотири особи завершили проєкт, - Олена Житарєва, Юлія Перебій, Юлія Петрович та Алла Браім.

Ця ініціатива реалізовувалась у межах Програми підтримки політичних амбіцій жінок Черкащини «Ж + Ч: політика в рівновазі», що реалізовується ГО «Молода Черкащина», за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) та Міністерства міжнародних справ Канади.

«Приємно, що більшість учасниць загорілись бажанням написання проєктів, що нам вдалося довести просту істину - ідеї можуть та повинні бути реалізовані! Ми надихнули, завели, навчили і у цьому наша сила. Приємно бачити очі які горять ідеями. Приємно, що в громадах є ті, хто готові жертвувати власним часом задля комфорту та розвитку ОТГ», - підсумовує автор проєкту Олена Радченко та дякує всім за участь!  

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь