A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Якісна продукція від ПрАТ «Миронівська птахофабрика» для підопічних КЗ «Центр надання соціальних послуг Степанецької ОТГ»

Дата: 08.02.2021 08:49
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

У зв'язку з ліквідацією Канівського району та віднесенням його територій до складу Черкаського району, районний територіальний центр з надання соціальних послуг перейшов у комунальну власність та підпорядкування Степанецької ОТГ. Всім відомо, що постійним меценатом для жителів цього стаціонарного відділення давно виступає представник великої холдингової компанії МХП.

У 2021 році обсяг продукції, який ПрАТ «Миронівська птахофабрика» щомісячно надаватиме для харчування підопічних відділення стаціонарного догляду  КЗ «Центр надання соціальних послуг Степанецької ОТГ», зросте  до 70 кг.

Як розповів керівник закладу Анатолій Ничипоренко, така необхідність обумовлена збільшенням кількості мешканців у терцентрі: «Раніше в нас було 23-25 осіб, а нині  31-на, тож відповідно зросла й потреба. Загалом це для нас суттєва підтримка, яку вже кілька років отримуємо від птахофабрики.  Адже завдяки цьому в щоденному раціоні наших підопічних є якісне та дієтичне м’ясо».

На підприємстві інформують, що допомога установам соціальної сфери не обмежується терцентром. Так, щомісяця продукція для харчування хворих в обсязі 200 кг надається Канівській багатопрофільній лікарні. Крім того, серед її отримувачів – малозахищені категорії населення, підшефні родини, громадські організації, що опікуються ветеранами, чорнобильцями та людьми з інвалідністю, а також волонтерські формування, які допомагають українським захисникам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь