A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВДЯЧНА БОГУ ЗА ХОРОШИХ ДІТЕЙ

Дата: 28.01.2021 09:21
Кількість переглядів: 1282

Фото без опису

27 січня 2021 року відсвяткувала 85-річний ювілей Марія Свиридівна Слюсаренко, жителька села Степанці. Ювілярка народилася в селі Орловець, закінчила 10 класів Курилівської школи, після чого поїхала працювати в Дарницю, на Військовий завод 512 лаборантом. 

Після заміжжя переїхала разом з чоловіком Сергієм Івановичем Слюсаренком в його рідне село Козарівку та підтримувала його під час навчання. Коли чоловік одержав освіту та направлення на роботу, разом переїхали в село Степанці. Працювали з чоловіком в «Сільгосптехніці». Пані Марія була і обліковцем, і черговим оператором на рації, працювала аж до виходу на заслужений відпочинок. В Степанцях збудували власний дім, виховали доньок Ольгу і Валентину та бавлять онучку. 

Коли була молодшою, Марія Свиридівна полюбляла вишивати, тепер це вміння перейняла її онучка. Пані Марія завжди садила на подвір’ї гарні квіти, та й зараз переживає за свій город та подвір'я, яке їй допомагає тримати в ідеальному порядку донька Валентина. «– Дуже вдячна Богу, що моя Валюша живе зі мною, бо сама вже ні на що не годна, хоча на город ще виходжу, щоб подивитися» – поділилася з гостями іменинниця. Марія Свиридівна привітно зустріла представника Степанецької громади: Наталію Вовчинську – секретаря Степанецької сільської ради, яка прийшла її привітати у святковий день від імені сільського голови Олександра Яременка та від усієї громади. Ювілярка щиро дякувала за теплі слова та подарунок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь