Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СЕСІЯ ПРОЙШЛА ПРОДУКТИВНО: ПРО ЗДОБУТКИ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ОТГ У 2020 РОЦІ ЗВІТУВАВ ЇЇ ГОЛОВА ОЛЕКСАНДР ЯРЕМЕНКО, А ЩЕ ЗАТВЕРДИЛИ СТАРОСТУ МАРТИНІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 25.01.2021 09:05
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

22 січня цього року, із дотриманням всіх карантинних обмежень, в приміщенні Степанецького будинку культури відбулася третя сесія сільської ради ІХ скликання. На розгляд сесії було внесено 27 питань, які, відповідно до Регламенту, попередньо розглянули на засіданнях постійних комісій, зокрема: про надання матеріальної допомоги, земельні питання, про завершення процесу приєднання до Степанецької,  Таганчанської ОТГ і відповідно були погоджено ряд технічних питань передачі комунального майна, комунальних підприємств та закладів культури освіти.  Сесія внесла зміни і погодила поточні фінансові, адміністративні, земельні та бюджетні питання та заслухала звіт сільського голови.

Про здобутки Степанецької ОТГ у 2020 році її голова Олександр Яременко відзвітував яскравою презентацією (з трансляцією на великий екран). Основними питаннями звіту стали: бюджет за 2020 рік, медицина та протидія COVID-19,  SMART громада, земельні ресурси та дорожньо-транспортний комплекс, соціальний захист, освіта, культура, спорт, комунальні підприємства та інвестиції, безпечне довкілля та екологія. Розповів сільський голова і про громадську діяльність, співпрацю з основними підприємствами, великим аграрним бізнесом, головними наповнювачами бюджету Степанецької ОТГ. Окрему подяку висловили донорським організаціям, в першу чергу, благодійній організації «Благодійний фонд "МХП-Громаді"» та іншим за реалізовані грантові проєкти. Звіт депутати одноголосно затвердили.

Не таким одностайним стало питання погодження призначення старости Мартинівського старостинського округу. За пропозицією сільського голови, в результаті таємного голосування з трьох кандидатів, депутати затвердили Чупилку Світлану Володимирівну.

Детально з рішеннями сесії та звітом Олександра Яременка можна ознайомитися на офіційному сайті Степанецької громади та на сторінках «Вісника Степанецької громади».

 


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь