A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Олімпійський осередок вручив відзнаки призерам «Олімпійського лелеченяти» зі Степанецької ОТГ

Дата: 30.12.2020 16:35
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

Представники відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області відвідали навчальні заклади, які брали участь у фіналі обласного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Змагання цьогоріч відбувалися дистанційно, але відзнаки та подарунки вирішили доставити учасникам особисто. Відповідальний секретар Іван Урста та спеціаліст відділення Андрій Мігукін побували в Степанецькій ОТГ, з якої два навчальні заклади стали учасниками фіналу. Команда Степанецького ліцею виборола друге місце, команда Мартинівського ліцею посіла третє місце.

В обох навчальних закладах представники олімпійського осередку зустрілися із учасниками команд і вчителями, які їх готували, та вручили Кубки, дипломи, медалі, футболки та олімпійські сувеніри.

 «Дякуємо кожному з вас за активну участь, чудові виступи піж час змагань, за бажання займатися спортом та зацікавлення олімпійськими цінностями. Цього року змагання відбувалися в дистанційному форматі. Сподіваємося, що вже зовсім скоро матимемо можливість проводити заходи в звичайних умовах і запрошуємо всіх вас долучатися до активностей НОКу», - відзначив Іван Урста.

Учасники команд та вчителі також отримали нагороду від Степанецької сільської об’єднаної громади – грошові премії за участь та здобуті призові місця в конкурсі «Олімпійське лелеченя».

Відділення НОК України в Черкаській області навчальному закладу також вручили комплект м’ячів.

 

 

 


Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь