A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

З перших вуст: Вікторія Прудка про організацію початку опалювального сезону закладів освіти розформованої Таганчанської громади

Дата: 25.12.2020 11:37
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису

Критична ситуація з опаленням в закладах освіти розформованої Таганчанської ОТГ склалася ще на початку жовтня 2020 року, повідомляє Вікторія Прудка, директор комунального закладу «Таганчанський ліцей» – «З початку навчального року, при кожній особистій зустрічі та неодноразово в телефонному режимі я зверталася до сільського голови Олега Лактіонова і в. о. начальника відділу освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури та спорту Лариси Зубченко з приводу організації опалення в приміщеннях закладів освіти. Мова йшла про навчання відповідального за газове господарство, забезпечення перевірки манометрів, стосовно закупівлі та встановлення газового лічильника з модемом в Мельниківську початкову школу - філію КЗ «Таганчанський ліцей». І кожного разу аж до дня місцевих виборів, які відбувалися 25 жовтня, звучала однакова відповідь, - все під контролем і пусконалагоджувальні роботи будуть виконані відповідно до встановлених термінів. Риторика кардинально змінилася відразу після виборів та оголошення їх результатів, на службову записку від 27 жовтня щодо забезпечення організації початку опалювального сезону, я отримала усну відповідь, - «Нехай вам підключає газ той за кого ви голосували». Ситуація стала критичною після того, як переважна більшість працівників сільської ради разом із сільським головою, замість того щоб виконати свій обов’язок і забезпечити приміщення навчальних закладів теплом, за власним бажанням, достроково звільнились з роботи.

Зовсім інший підхід до вирішення нагальних проблем я побачила після вступу 18 листопада в повноваження сільського голови Олександра Яременка. Вже 11 грудня 2020 року всі заклади освіти розформованої Таганчанської ОТГ, які влилися в Степанецьку громаду, завдяки швидким, фаховим діям були підключені до опалення.

Залишається питання совісті та і відповідальності, як колишнього голови Таганчанської ОТГ Олега Лактіонова, так і його колег по роботі. Заробітну плату отримали, а роботу не зробили.….»

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь