A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Вітаємо з перемогою в Міжнародному творчому конкурсі «Малюнок, вірш, лист до мами-2020»

Дата: 16.12.2020 10:54
Кількість переглядів: 776

Фото без опису

Відповідно до  листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 28.10.2019 №22.1/10-4034 та із нагоди святкування Дня матері у 2020 році  відбувся VІІІ Міжнародний творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» серед здобувачів освіти загальної середньої, позашкільної та професійної  освіти.

Організаторами конкурсу виступили Міжнародний культурний центр «Сяйво», Міжнародна школа «Меридіан» за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та Київського міського центру сім'ї «Родинний дім» при Київській міській державній адміністрації.

         Пропонувалась тематика конкурсних робіт: «Родина та родинні цінності», «Повага до батьків», «Мама і Україна».

         У цьому конкурсі взяли участь вісім тисяч школярів та студентів.  Серед них також учні Таганчанського ліцею, які подали на конкурс малюнки, вірші, листи на задану тему.

         Нещодавно в режимі відеозв'язку  відбулося нагородження переможців,  номінантів та призерів VІІІ Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами-2020», якими стали  150 конкурсантів.

         Переможців вітали: головний спеціаліст  Головного управління шкільної освіти директорату Міністерства освіти і науки Оксана Коваленко,  голова правління Міжнародного культурного центру «Сяйво» Володимир Сергійчук, заступник директора державної наукової установи Олена Дубовик, директор Міжнародної школи «Меридіан» Наталія Сошнікова, повноважний перший надзвичайний посол України в Туреччині та співзасновник Міжнародного культурного центру «Сяйво» Ігор Турянський.

         Учень 8 класу комунального закладу «Таганчанський ліцей» Губерний Валентин одержав Грамоту і подарунок за конкурсну роботу в номінації «Вірш» (серед учнів 5-8 класів).

Завідувач бібліотеки Таганчанського ліцею Світлана Балацька теж відзначена Подякою за підготовку учасника VІІІ Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами-2020» та вагомий особистий внесок у виховання учнівської молоді.

Результати цього конкурсу висвітлені на сторінці Міжнародний культурний центр «Сяйво», з роботами переможців можна ознайомитись на порталі «Музична планета», а церемонію нагородження можна переглянути за посиланням.

 

За матеріалами Інформаційно-методичного центру

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь