A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

11 грудня 2020 року в Степанцях пройшло перше засідання 2-ї сесії Степанецької сільської ради IХ скликання

Дата: 12.12.2020 12:41
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

Депутати попередньо обговорили і розглянули на засіданні постійних комісій 35 питань порядку денного. В результаті всі вони були одноголосно проголосовані та затверджені депутатами.

Переважна більшість питань поточної діяльності сільської ради стосувалася врегулювання меж земельних ділянок, їх правового статусу.

Прийнято рішення про початок реорганізації Таганчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області шляхом приєднання до Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області та про безоплатне прийняття у комунальну власність Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади Черкаської області земельних ділянок розформованої Таганчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

Були внесені зміни до рішення сільської ради від 23.12.2019 № 24-24/VIII «Про бюджет Степанецької сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» та до рішення сільської ради від 23.12.2019 №20-8/VII  «Про бюджет Таганчанської  сільської об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік».

Депутати затвердили зміни до штатного розпису Степанецького сільського комунального підприємства «Благоустрій» та комунального закладу «Центр культури і дозвілля Степанецької об’єднаної громади».

На сесії було погоджено надання одноразової матеріальної допомоги жителям сіл Степанецької об’єднаної територіальної громади та розглянуто ряд інших питань.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь