Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Засоби навчання для освітнього середовища першокласників Нової української школи

Дата: 08.12.2020 14:09
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

 

          Відділ освіти, молоді та спорту продовжує поставку дидактичних матеріалів для перших класів закладів загальної середньої  освіти громади. Сучасними  засобами навчання та обладнання для повноцінного навчання учнів НУШ — школи  забезпечуються за державні кошти та за рахунок співфінансування з місцевого бюджету відповідно до Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи, затверджених наказом МОН України від 07.02.2020 № 143.

          З метою забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у 2020 році рекомендовано у початкових класах використовувати під час уроків різноманітне оснащення, щоб заохотити учнів пізнавати нове, здобуваючи практичні навички.

          Сподіваємось, що придбане обладнання, а це глобуси, моделі будови рослини, мікроскопи, настільні розвивальні ігри, демонстраційний набір цифр і знаків на магнітах, дитяча мапа світу та України, килимок конструктор з пазлів, колекції «Гірські породи та мінерали», «Корисні копалини та продукти їх переробки»,  модель-фартух внутрішньої будови тіла людини, набори цілого на крузі, пісочні годинники, рахункові палички Кюїзенера, набіри лабораторні для дослідів з природознавства (універсальний) та ще багато іншого, сприятиме освітньому процесу та допомагатиме учням освоїти навчальний матеріал.

  

 



Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь