A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

РОЗПОЧАЛА ФУНКЦІОНУВАННЯ «ДИСТАНЦІЙНА ШКОЛА ДЛЯ УЧНІВ»

Дата: 06.11.2020 16:23
Кількість переглядів: 857

Фото без опису

 

Повідомляємо, що на виконання листа МОН України № 1/9-609 від 02 листопада 2020 року «Щодо організації дистанційного навчання», з урахуванням «Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти», затвердженого наказом МОН України від 08 вересня 2020 року № 1115 (зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 вересня 2020 року за № 941/35224) на сайті Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» розпочала функціонування  «Дистанційна школа для учнів» (за посиланням  https://bit.ly/3oD31He ).

Контент «Дистанційної школи для учнів»  містить 10-ти або 15-хвилинні навчальні  відео пояснення нового матеріалу з усіх основних навчальних предметів для 5-11 класів,  підготовлені кращими вчителями Черкащини.

 Для учнів початкових класів розміщені відео з таких навчальних дисциплін: математика (з 1 по 4 класи); українська мова (з 2 по 4 класи).         

         Використання контенту «Дистанційної школи для учнів» полегшить та підвищить ефективність процесу організації дистанційного навчання учнів, які  можуть переглядати відео пояснення нового матеріалу у зручний для них час стільки разів, скільки їм потрібно для кращого розуміння нових знань.

Користуватись контентом «Дистанційної школи для учнів» можуть і батьки учнів, які згідно із зазначеними вище нормативними документами є суб'єктами дистанційного навчання та які мають бажання сприяти виконанню дитиною освітньої програми та досягненню дитиною певних результатів навчання.

 

                      За матеріалами Інформаційно-методичного центру             

 

  


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь