Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЮВІЛЕЙ З РОДИНОЮ У РІДНІМ КРАЮ

Дата: 19.10.2020 09:06
Кількість переглядів: 923

Фото без опису

15 жовтня 2020 року відзначила свій поважний 95-ий ювілей Марія Олексіївна Бобир — корінна степанчанка, чудова людина, яка любить своє село понад усе.

Доля складалася так, що Марії Олексіївні довелося побувати в далеких краях, і навіть у Німеччині, ще зовсім юною дівчиною, але через усі випробування і труднощі завжди подумки поверталась у рідне село. Тут, врешті, і оселилася, вийшла заміж і разом із чоловіком Іваном виховала двох доньок, дочекалася трьох онуків та шістьох правнуків.

Ювілярка багато років працювала у місцевому колгоспі, з якого пішла на заслужений відпочинок з почесним званням ветерана праці. Мала талант і натхнення, щоб створювати справжні шедеври на полотні рушники, килимки, наволочки, підузорники.

В такий погожий святковий день в оселі пані Марії лунають голоси рідних доньок, зятів, онуків, щебет найменшої правнучки Анютки – так її ніжно кличе іменинниця. До родинних привітань долучилися і представники виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ: Наталія Вовчинська – секретар Степанецької сільської ради, та Петро Добровольський – Начальник відділу ЖКГ Степанецької ОТГ. Вони привітали іменинницю з поважним ювілеєм та передали щирі вітання від імені сільського голови Олександра Яременка й залишили подарунок на згадку.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь